Servicii IT

Servicii IT

Ce oferim?

Consultanță

Consultanță

Află mai multe
Creare Site Web

Creare Site Web

Află mai multe
Mentenanța Site-Ului Tău

Mentenanța Site-Ului Tău

Află mai multe
Logo Și Identitate Vizuală

Logo și identitate vizuală

Află mai multe
Magazinul Tău Online

Magazinul Tău Online

Află mai multe
Implementare Funcții Speciale

Implementare Funcții Speciale

Află mai multe
Consultanță și Suport
* GRATUIT

Consultanță și Suport

Echipa noastră te va asista telefonic pe toată durata proiectului.

De asemenea, vom concepe împreună cele mai bune strategii ca afecera ta să ocupe locul pe care îl merită. Îți vom prezenta oferta noastră și o vom adapta nevoilor tale, totul pentru a avea succesul scontat. Nu în ultimul rând, acordăm asistență la distanță printr-o aplicație dedicată.

Logo și Identitate Vizuală
de la 299 RON
 • Logo
 • Postere, bannere
 • Cărți de vizită
 • Materiale promoționale
 • Grafică social media
 • Grafică printing

Logo, Branding și Identitate Vizuală

În pană de inspirație? Lasă totul pe noi și în cel mai scurt timp vom crea identitatea vizuală pentru afacerea ta.  

Realizăm și materiale grafice pentru rețelele sociale (Facebook, Youtube etc.), bannere web, bannere gif, cărți de vizită, respectiv grafică printing.
Creare Site Web
de la 599 RON
 • Responsive
 • Design Unic
 • Sistem de Management

Creare Site web de prezentare

Îți dorești un site de prezentare care să reflecte pasiunile tale? Afacerea ta are nevoie de vizibilitate online? Cauți un pachet care să ofere servicii de calitate la un preț avantajos?

Cu o experiență de 8 ani în domeniu, realizăm site-uri web de prezentare și furnizăm servicii profesionale de Web Design și SEO. Designerii noștri vor identifica punctele forte ale afacerii tale și vor personaliza site-ul pentru a le evidenția cât mai bine.

Mai multe detalii găsiți pe pagina noastră dedicată

Creare Magazin Online

Trăim în secolul în care orice afacere profitabilă trebuie să fie vizibilă online. Iar un magazin online este cea mai bună soluție ca serviciile tale să prindă viață. 

Viitorul comerțului este pe internet. Tu ce mai aștepți? Sună-ne și ne ocupăm noi de restul!

cs-seo
de la 499 RON
 • Cuvinte cheie personalizate
 • Integrare servicii Google și social media
 • Indexare manuală rapidă

Optimizare SEO

Prin optimizarea SEO (Search Engine Optimization), site-ul tău va deveni popular printre motoarele de căutare iar clienții tăi vor putea să te găsească cu ușurință.

Mentenanța Site-ului
Flexibil lunar
 • Populare conținut și SEO
 • Asigurare Performanță
 • Actualizare și Securitate

Mentenanța Site-ului

Ne asigurăm că site-ul tău este funcțional, accesibil și securizat. Acest lucru presupune controale de rutină zilnice, modificarea constantă a parolelor, realizarea unor copii de rezervă și actualizarea componentelor site-ului. 

De asemenea, poți opta pentru un pachet SEO (Search Engine Optimization), ca site-ul tău să fie popular printre motoarele de căutare iar clienții tăi să te găsească în cel mai scurt timp. Deoarece SEO este un proces continuu, este necesară optimizarea site-ului in permanență, a noilor articole sau a conținutului recent adăugat. 

Funcții Speciale

Fie că vorbim de o intervenție rapidă, de suport asistat la distanță printr-o aplicație dedicată (exemplu: TeamViewer), noi suntem pregătiți să îți rezolvăm problemele. 

Instalăm și optimizăm sisteme de operare (Microsoft Windows, terminale Android), te promovăm prin intermediul reclamelor online (Google Ads, Facebook) și... facem, desigur, imposibilul să devină posibil ☺️.

Prețurile pot varia în funcție de complexitatea proiectului.

Să începem

Ce trebuie să faci?

1.Cere o ofertă

Intră în contact cu noi. Spune-ne ce putem face pentru tine, transmite-ne bugetul de care dispui, iar noi îți vom oferi cea mai bună soluție.

2.Avem o înțelegere!

Îți vom pregăti și livra produsul în cel mai scurt timp și îți vom acorda asistență pe perioada determinată de comun acord.